Gebruikerslogin

  • strict warning: Declaration of views_handler_filter_node_status::operator_form() should be compatible with views_handler_filter::operator_form(&$form, &$form_state) in /var/www/vhosts/vkconline.nl/httpdocs/sites/all/modules/views/modules/node/views_handler_filter_node_status.inc on line 13.
  • strict warning: Declaration of views_plugin_style_default::options() should be compatible with views_object::options() in /var/www/vhosts/vkconline.nl/httpdocs/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_style_default.inc on line 24.
  • strict warning: Declaration of date_handler_field_multiple::pre_render() should be compatible with content_handler_field_multiple::pre_render($values) in /var/www/vhosts/vkconline.nl/httpdocs/sites/all/modules/date/date/date_handler_field_multiple.inc on line 185.

Commissies

Hieronder staan de commissies van VKC.

De commissie is verantwoordelijk voor het organiseren van specifieke acties om geld bij elkaar te brengen ten bate van VKC/AROB antennebouw. Dit kan zowel door de leden van de commissie zelf gedaan worden of door (een deel van) de leden van de hele vereniging te mobiliseren. 

Het bestuur is verantwoordelijk voor het besturen van de vereniging.Vragen aan een specifiek bestuurslid kunnen naar het algemene emailadres gestuurd worden.

De commissie is verantwoordelijk voor de interne en externe communicatie van VKC/AROB antennebouw. Hieronder vallen het doorsturen van verslagen van VKC/AROB antennebouw 1 naar de (lokale) media en het onderhouden van de website. 

De commissie is verantwoordelijk voor het organiseren van verschillende activiteiten. De commissie organiseert onder andere één keer per jaar de VKC avond, waarbij een avondvullend programma zorgt voor gezelligheid voor jong en oud, leden en niet leden van VKC/AROB antennebouw.

De jeugdcommissie is verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van de jeugdafdeling van VKC/AROB antennebouw.

De commissie is verantwoordelijk voor het schoon houden en maken van de VKC kantine en voor het inkopen van eten en drinken wat toepasselijk is voor een sportkantine. Dit wordt voornamelijk gedaan door de leden in te schakelen en aan te sturen. 

De commissie is verantwoordelijk voor het inventariseren en onderhouden van de sponsorkleding waar spelers van VKC/AROB antennebouw gebruik van maken (tassen, trainings pakken, shirts, etc.). Ook draagt de commissie zorg voor de communicatie hierover naar de spelers toe, zodat zij de eigendommen van de club goed kunnen verzorgen. 

De commissie is verantwoordelijk voor het onderhouden van de eigendommen van VKC/AROB antennebouw. Hieronder vallen onder andere het clubgebouw en alle materialen die worden gebruikt om de korfbalsport te beoefenen.

De redactie van het Read Wyt Nijs is verantwoordelijk voor het uitbrengen van het clubblad van VKC/AROB antennebouw. Hierin worden verslagen van alle teams verzameld, nieuws van het bestuur en commissies geplaatst, interviews geschreven of andere informatie gegeven voor en door VKC'ers. Standaard komen zij met een afgevaardige van elk team op de 2e maandag van de maand bijeen. 

De commissie is verantwoordelijk voor het vinden van nieuwe sponsors voor VKC/AROB antennebouw en het bewaken van goede relaties met huidige sponsors. 

De commissie is verantwoordelijk voor het bewaken van het technische beleid van VKC/AROB antennebouw. De commissie heeft een adviserende rol naar het bestuur in verschillende zaken, waaronder de teamindeling en het aanstellen van een hoofdtrainer. 

Het wedstrijdsecretariaat is verantwoordelijk voor het wedstrijdprogramma van alle teams van VKC/AROB antennebouw. Bij wijzigingen en/of afgelastingen zal deze persoon de juiste mensen op de hoogte stellen, en is bij voorkeur lid van het bestuur van VKC/AROB antennebouw. De wedstrijdsecretaris is bereikbaar op wedstrijdsecretaris [at] vkconline [dot] nl of 06-49968557.