Gebruikerslogin

  • strict warning: Declaration of date_handler_field_multiple::pre_render() should be compatible with content_handler_field_multiple::pre_render($values) in /var/www/vhosts/vkconline.nl/httpdocs/sites/all/modules/date/date/date_handler_field_multiple.inc on line 185.
  • strict warning: Declaration of views_handler_filter_node_status::operator_form() should be compatible with views_handler_filter::operator_form(&$form, &$form_state) in /var/www/vhosts/vkconline.nl/httpdocs/sites/all/modules/views/modules/node/views_handler_filter_node_status.inc on line 13.

Nieuwe website

Foppe
Offline
Samengevoegd: 2009-04-23

Wat vinden jullie van de nieuwe website? De officiële opening van de website moet nog plaats vinden, dus er is nog ruimte om dingen te verbeteren..

Rick
Offline
Samengevoegd: 2009-07-16

Nice..

Het is wel even wennen, vooral dit forum, maar vooral dat mannetje op de voorpagina met zijn rad van fortuin vind ik erg gaaf!
Oh ja, en die Duitse stem die de word verification doet, briljant! "foxtrot, alpha, hundertwasser.." Tongue

ff checken of de emoticons het doen: Laughing out loud

Foppe
Offline
Samengevoegd: 2009-04-23

Party Smileys werken wel, maar dan moet je het invoerformaat op Forum zetten, maar dat is duidelijk iets waar dus nog wat aan gedaan moet worden, want dat moet standaard bij forumberichten gedaan worden...
Die Duitse stem heb ik zelf niet gehoord... Verwacht overigens eerder dat het een Belg is: http://buytaert.net/

Antje
Offline
Samengevoegd: 2009-07-16

De website ziet er lekker strak uit! Het is inderdaad wel even wennen als je al zo lang met de vorige website gewerkt hebt, maar ik denk dat het snel genoeg gaat wennen.

Vooral die sterke man op de voorpagina die zo hard aan het werk is ;-).. ziet er strak uit, haha!

Rick
Offline
Samengevoegd: 2009-07-16

[q]Smileys werken wel, maar dan moet je het invoerformaat op Forum zetten, maar dat is duidelijk iets waar dus nog wat aan gedaan moet worden, want dat moet standaard bij forumberichten gedaan worden...
Die Duitse stem heb ik zelf niet gehoord... Verwacht overigens eerder dat het een Belg is: http://buytaert.net/[/q]

Het klonk toch echt alsof Arnold schwarzenegger bingo nummers voorlas..

Ik snap de meerwaarde eigenlijk niet van het geven van een onderwerp aan elk afzonderlijk bericht.. Is dat aan te passen of hoort dat gewoon bij dit forum?

Foppe
Offline
Samengevoegd: 2009-04-23

Volgens mij is het onderwerp niet verplicht, het neemt gewoon het eerste deel van de zin als je niets invult, ik kan het onderwerp ook gewoon uitschakelen.

Rolien
Offline
Samengevoegd: 2009-07-17

Hoi,

Ik heb een nieuwe account aangemaakt, dat was ook de bedoeling zeker? Ik mis nog de homeknop als je op het logo van VKC klikt, zodat je weer terug bent op de beginpagina.
Verder moet ik even wennen aan het forum, Rick had een quote van Foppe in zijn bericht, maar dat vond ik niet een duidelijke quote, waardoor ik dacht dat de reacties door elkaar stonden. Moet er niet nog een rand om de website? Ik vind de opzet wel mooi, strak inderdaad. Ik kijk nog even verder..

Gerbrant
Offline
Samengevoegd: 2009-07-17

website ziet er goed uit. ik snapte al niet waarom het zo lang duurde voordat ik een login kreeg, maar als het emailadres niet juist.

Rick
Offline
Samengevoegd: 2009-07-16

Heb voor de zekerheid nog een paar keer word verification gedaan en het is toch echt een Duitser of Oostenrijker hoor.. Lijkt verdacht veel op Arnold!

Is het mogelijk om andere gebruikers te quoten? Lijkt me handig als je op een eerder bericht wilt reageren..

Rolien
Offline
Samengevoegd: 2009-07-17

Ik snap er niks vann.. wat is word vertification en hoe doe je dat?

Rolien
Offline
Samengevoegd: 2009-07-17

Ooh ik zie het al, dat zijn die letters die je moet invullen om je wachtwoord te verifiëren.. Ik dacht dat die Arnold de hele website zou voorlezen.. Bij mij doet ie het niet.
Trouwens, kun je ook weer laten zien wat de laatste reacties zijn geweest op het forum? Was wel makkelijk op de vorige site.

Opties reactieweergave

Kies uw favoriete manier om reacties weer te geven en klik op "instellingen opslaan" om uw veranderingen te activeren.

Nieuwe reactie inzenden