Gebruikerslogin

  • warning: Creating default object from empty value in /var/www/vhosts/vkconline.nl/httpdocs/sites/all/modules/advanced_forum/advanced_forum.module on line 492.
  • warning: Creating default object from empty value in /var/www/vhosts/vkconline.nl/httpdocs/sites/all/modules/advanced_forum/advanced_forum.module on line 492.
  • warning: Creating default object from empty value in /var/www/vhosts/vkconline.nl/httpdocs/sites/all/modules/advanced_forum/advanced_forum.module on line 492.
  • strict warning: Declaration of date_handler_field_multiple::pre_render() should be compatible with content_handler_field_multiple::pre_render($values) in /var/www/vhosts/vkconline.nl/httpdocs/sites/all/modules/date/date/date_handler_field_multiple.inc on line 185.
  • strict warning: Declaration of views_handler_filter_node_status::operator_form() should be compatible with views_handler_filter::operator_form(&$form, &$form_state) in /var/www/vhosts/vkconline.nl/httpdocs/sites/all/modules/views/modules/node/views_handler_filter_node_status.inc on line 13.

Scheidsrechterhorloge

gismo
Offline
Samengevoegd: 2009-07-19

Het nieuwe scheidsrechtershorloge
Gerard Abbingh .Al jaren gebruiken veel scheidsrechters het Casio DGW 30 horloge, om zowel de tijd als de score bij te houden. Er zijn echter een aantal problemen:

Ze worden niet meer gemaakt
Ze zijn collector item gewordenJe kan de score en de tijd niet tegelijk bedienen
Begin 2011 is een team van korfbalscheidsrechters op zoek gegaan naar de opvolger van de Casio DGW 30 en met succes. In de zomer van 2011 zijn de eerste exemplaren de testfase in gegaan en de verkoop zal in oktober 2011 van start gaan. Wij presenteren u met trots de Texas Instruments eZ430-Chronos-868 met de 12wiki referee software.
Bij 12wiki heeft men de Texas Instruments eZ430-Chronos-868 volledig her geprogrammeerd zodat de ideale functionaliteit voor een scheidsrechter overblijft.

Functionaliteit:

Datum/Tijd
Stopwatch
Stand en Countdown timer in 1 menu te bedienen
Countdown timer stopt niet op 0:00 maar telt door in de min
Alarmsignaal 1 minuut voor tijd, geen alarm signaal bij verstrijken van de tijd
Bent u geïnteresseerd?
Bestel hem nu op nu www.korfbalhorloge.nl, ook vindt u daar meer informatie over het horloge!

Stephan Zonderman, Jorrit Grutter en Kees Pieters

Gast

Beste mensen van VKC,

Ik probeer al een tijdje meer info te krijgen over het korfbalhorloge, maar de site Korfbalhorloge.nl is gekoppeld aan een een of andere partysite (Guestzone.nl) Ook de site 12wiki.eu is zo dood als een pier...

Weten jullie wellicht een ander adres waar meer info te verkrijgen is en/of dit horloge te koop is?

Alvast bedankt.

Leo Gerritsen

Gast

Hallo Leo,

Het bericht is al aardig oud, dus de meeste info is waarschijnlijk achterhaald. Een snelle google-search geeft aan dat hier het horloge voor €56.35 te koop staat (30 op voorraad). Ik heb geen ervaring met deze webwinkel en weet niet of dezelfde software op het horloge staat. Zo te zien is het wel hetzelfde horloge.

Succes!

Martijn
Offline
Samengevoegd: 2009-07-17

Hallo Leo,

Hier is het horloge nog wel te verkrijgen zo te zien, en anders in 1 van de andere resultaten die google mij gaf.

http://nl.farnell.com/texas-instruments/ez430-chronos-868/cc430-rf-watch...

https://www.google.nl/search?q=Texas+Instruments+eZ430-Chronos-868&aq=f&...

Succes!

Gast

volgens mij is TI Estore het goedkoopst (58 dollar incl. gratis verzenden = ca. 44 euro). je hebt dan niet de geschikte software (wel horloge en countdown). Ik probeer de software te pakken te krijgen, maar tot nu toe niet erg succesvol (de maker ervan reageert niet meer). Ik heb eigenlijk iemand nodig met een werkend scheidsrechterhorloge, dan is de software zo te kopiëren...
MVG
brouwerjh [at] cs [dot] com

Opties reactieweergave

Kies uw favoriete manier om reacties weer te geven en klik op "instellingen opslaan" om uw veranderingen te activeren.

Nieuwe reactie inzenden