Gebruikerslogin

  • strict warning: Declaration of date_handler_field_multiple::pre_render() should be compatible with content_handler_field_multiple::pre_render($values) in /var/www/vhosts/vkconline.nl/httpdocs/sites/all/modules/date/date/date_handler_field_multiple.inc on line 185.
  • strict warning: Declaration of views_handler_filter_node_status::operator_form() should be compatible with views_handler_filter::operator_form(&$form, &$form_state) in /var/www/vhosts/vkconline.nl/httpdocs/sites/all/modules/views/modules/node/views_handler_filter_node_status.inc on line 13.

Lid worden

VKC/AROB antennebouw kenmerkt zich van oudsher als een vereniging die er uitstekend in slaagt om gezelligheid met sportiviteit te combineren. VKC is een vereniging waarbij iedereen welkom is en waarbij iedereen zich thuisvoelt. Bovendien is VKC ambitieus. Klinkt VKC jou in de oren als een gezellige en sportieve vereniging? Kom dan eens vrijblijvend meetrainen. Voor de jeugd bieden wij zeer gemotiveerde en gediplomeerde jeugdtrainers. Bovendien zijn de eerste vier trainingen geheel gratis en vrijblijvend. Voor de senioren is het mogelijk om op ieder zijn of haar niveau te korfballen. Of dit nu prestatiegericht is of recreatief, bij VKC is het aanbod groot. De thuiswedstrijden en trainingen in de zaal vinden plaats in Sporthal De Wier in Ureterp. Op het veld vinden de thuiswedstrijden en trainingen plaats op de sportvelden in Siegerswoude.

Senioren kunnen zich aanmelden bij het bestuur van VKC/AROB antennebouw.
Mail: bestuur [at] vkconline [dot] nl
Contactpersoon: Rolien Benedictus.

De jeugd kan zich aanmelden bij de jeugdcommissie van VKC/AROB antennebouw.
Mail: jeugdcommissie [at] vkconline [dot] nl
Contactpersoon: Andrea Klunder